Van de klassieke korsetten van vroeger, de bralette’s van nu, tot de iconische torpedo stijl beha van Jean Paul Gaultier, de bustehouders zijn de afgelopen decennia aanzienlijk qua vorm en mogelijkheden geëvolueerd. De voorgevormde bh is echter volgens de kenners verreweg de allerbeste uitvinding onder dit unieke damesondergoed. Dit prachtige stuk lingerie complimenteert dan ook perfect het lichaamstype van elke vrouw. Het vormt, zorgt voor contouren en verbergt. Dit allemaal tegelijk!

Het geeft je een goede bustevorm

Het belangrijkste voordeel van het dragen van een voorgevormde bh is dat het jouw borsten een aangenamere vorm geeft. Een voorgevormde bh is immers naadloos en verpest of verstoort daarmee de schoonheid van je topje, blouse of t-shirt niet. Zo’n type bh geeft je gewoon een prachtig, gestroomlijnd figuur. En ziet er geweldig uit bij al jouw bijpassende kleding. Als jij als modieuze dame, jouw algehele look graag wilt verbeteren, dan zijn deze voorgevormde bh’s perfect om je zelfvertrouwen aangenaam een boost te geven.

Het zorgt voor een vlotte buste lift

Voorgevormde bh’s helpen je om je decolleté te accentueren met hun gevoerde cups. Ze zijn bedoeld om de buste vol te maken en het uiterlijk van je buste te verbeteren. De bh cups bevatten daarvoor kleine zakjes waarin de vulling jouw borsten lichtjes optilt. Afhankelijk van de grote van deze vulling kun je binnen enkele minuten al een kleine tot zeer grote buste lift krijgen. 

Deze voorgevormde bustehouders kunnen je boezem niet alleen groter doen lijken, maar ook helpen om je borstweefsel voller en steviger te laten lijken. Hiervoor gebruik je de push-up bh’s. Veel dames gebruiken bovendien dubbel gevoerde beha’s om scheve of onevenredige boezems goed te positioneren. 

Het verbergt je tepels

Beha’s met een enkele laag, vaak bralette genoemd, leveren het risico dat de tepels van hun dragers bij doorschijnende topjes goed zichtbaar zijn. Dit gebeurt vooral bij koudere temperaturen. Iets wat voor de persoon in kwestie vaak ongelooflijk gênant is. En ook een behoorlijk ongemakkelijk gevoel geeft. Een voorgevormde bh behoedt je voor zo’n vervelende situatie. De vulling hiervan zorgt er dan voor dat, hoe doorschijnend je topje ook is of hoe koud het wordt, jij zeer zelfverzekerd op jouw gemak blijft. 

Het biedt een gezonde ondersteuning

Als het om de ondersteuning van je borsten gaat, dan bieden voorgevormde bh’s opmerkelijk meer ondersteuning. Voor veel dames is een voorgevormde bh dan ook een godsgeschenk! Ze leveren ook een veel betere support dan de gewone, vormloze beha’s. Dit is vooral van belang als jouw borstweefsel gevoelig is en dit bij bewegen gemakkelijk pijn doet. Enkel de voorgevormde bh’s kunnen dan de acute steun en verlichting bieden die jij voor je boezem nodig hebt. 

 

De voorgevormde bh is een prachtig stuk ondergoed dat elk damesfiguur kan completeren. Deze voorgevormde beha’s zijn in vrijwel alle push-up bh’s terug te vinden. En zijn uiteraard in verschillende stijlen verkrijgbaar. Er is nu steeds meer vraag naar deze fijne voorgevormde bustehouders. Dit is vrij logisch, want het kan het uiterlijk en het zelfvertrouwen van een dame in één keer vlot verbeteren.