Voor wie er per ongeluk nog nooit eerder van gehoord heeft: de fashioncheque is een unieke op mode gerichte cadeaubon. Het is volgens haar Nederlandse makers zelfs de enige specifieke mode cadeaukaart in Nederland. En wordt direct in allerlei fraaie verpakking opties geleverd. Hierdoor is het een perfect cadeau voor iedere modeliefhebber.

Zowel off- als online te gebruiken

De fashioncheque is momenteel enkel in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland beschikbaar. Daar wordt binnenkort het Verenigd Koninkrijk nog aan toegevoegd. Het is met meer dan 20.000 partners in heel Europa verbonden. Dit zijn zowel off- als online verkooppunten.

Deze fashioncheque kan in Nederland dus ook bij zeer veel webshops besteed worden. Ga voor het actuele aanbod van webshops naar de shopfinder op de eigen website van fashioncheque. Je kunt ook de iOS app downloaden om je bij het shoppen via de fashioncheque te assisteren.

Acceptatie bij Nederlandse webshops

Zo kun je uitzoeken dat de fashioncheque onder meer bij de volgende Nederlandse webshops te gebruiken is: Adidas, de Bijenkorf, Didi, H&M, HEMA, ICI Paris XL, Miss Etam, Rituals, Schweigmann, Wehkamp, Zalando en ZEB. Er stonden op het moment dat wij ernaar keken 147 webshops in de lijst. De fashioncheque cadeaukaart is tot 2 jaar na haar activatie bij al deze aangesloten Nederlandse webwinkels te gebruiken. En uiteraard alle fysieke locaties waar de kaart geaccepteerd wordt.

Let op: voorwaarde online

Maar let op! Je kunt online maximaal tot € 50 per bestelling met jouw fashioncheque betalen. Het restant ervan kan dan wel op een andere manier voldaan worden. Zoals via iDEAL of een creditcard. En het bedrag dat op de kaart staat, hoeft gelukkig ook niet in één keer opgemaakt te worden. Het kan dus prima in meerdere keren besteed worden. 

Hoe met een fashioncheque te betalen

Je kunt bij het afrekenen bij een webshop simpel op de volgende manier de fashioncheque als betaalmethode gebruiken. 

  • Vul op de daarvoor aangemerkte plaats het 19-cijferige kaartnummer in en 
  • Eventueel de 6-cijferige security code. Deze speciale code vind jij onder de zilveren kraslaag op de fashioncheque kaart.
  • Mocht er na de invoer van het maximum geaccepteerde fashioncheque bedrag nog een restbedrag zijn die betaald moet worden. Dan kan dit eventueel via iDEAL worden voldaan.
  • Let op: als een ontvanger graag op deBijenkorf.nl of bij Wehkamp of Zalando wil shoppen, dan kan deze ontvanger de cadeaubon via de fashioncheque website voor een digitale cadeaubon omwisselen. Die is vervolgens specifiek bij deze Nederlandse webshops te besteden.

Waar koop je een fashioncheque

De fashioncheque is online onder andere bij cadeaubon.nl, cadeaukaartnaarkeuze.nl en de eigen fashioncheque.com websites te koop. Het is daar in waarden van €10 tot €150 te bestellen. Op locatie is het ook bij bijvoorbeeld AKO, Bruna, Jumbo, Primera, Shell, SPAR en diverse VVV kantoren te krijgen.

Zo, nu weet je bijna alles over de bijzondere fashioncheque. Een unieke waardebon die in verschillende modewinkels ingewisseld kan worden. Zo wordt een fashioncheque een prachtig cadeau die gegarandeerd een grote smile op het gezicht van iedere fashion lover tovert!